15. juni 2011

Kung Fu Panda 2

En Dobbelt Pandastisk Efterfølger!
Filmen Får: 6 ud af 6 Stjerner

Resume:
Po´ liv trues af en frygtindgydende skurk, der planlægger at bruge et hemmeligt og ustoppeligt våben til at erobre Kina og udslette Kung Fu.
Po og vennerne må rejse tværs over Kina for at tage kampen op. Men hvordan kan Po bekæmpe et våben, der kan neutralisere Kung Fu?
Han må finde svaret i sin fortid og lære hemmeligheden om sin mystiske herkomst. Kun da vil han være i stand til åbne for de kræfter, han skal bruge for at vinde.

Filmanmeldelse:

Så er det igen tid til at tæske de onde med dragekrigeren og co. Ja, Pandaen Po er tilbage, men i forhold til mange andre ujævne sequels - især indenfor animation, fungere 'Kung Fu Panda 2' fortræffeligt. Alt det gode er tydeligvis blevet stoppet ind i denne efterfølger, som ikke bare matcher forgængeren, den overgår den. Indholdet har alt den skal bruge for at skabe en interessant stemning blandt sit publikum, for propfyldt med både spilopper og hurlumhej, komiske, spændende og lovende øjeblikke, og et festfyrværkeri af flotte og fangende effekter i 3D, løfter Dreamworks perfekt sløret til et nyt endnu vildere Kung Fu eventyr, med den Pandastiske/fantastiske dragekriger. Efter min mening er denne film helt sikkert en af Dreamworks bedste animationsfilm - den titel scorede etteren også i en periode. Meget af den ros ligger i de ting, som jeg før nævnte, men jeg kan bare ikke lade være med at give gode komplimenter til denne efterfølger, for trods mine bange forventninger, kom jeg ud stolt og imponeret. Holdet bag filmen er gået all-in og har på den måde skabt et nyt, spændende og mest af alt fascinerende univers af vildt forskellige omgivelser, og har (for en gang skyld) givet lidt mere personlighed til vores karakterer, og derfor må man også sige, at projektet har båret frugt på alle mulige måder. Endnu engang lykkedes det for holdet at hylde den populære kampsport, og jeg skal love for at der i den grad bliver sat skub for adrenalinsuset, som aldrig slipper grebet i én under de nonstop action fyldte scener, med flot konstrueret animation.

De danske stemmer, fungere rigtigt godt, de kan dog ikke måle sig med de amerikanske/originale, men er man for en gang skyld ligeglad, så fungere de. Derudover fungere historien på det aller højeste, for vi får en fin detaljeret og til tider ret sørgelig fortælling og forklaring om hvordan lille Po endte over ved gåsen Mr. Ping. Alt dette fører til at jeg ikke kan undgå at give anden omgang med den dejlige panda, en høj og velfortjent vurdering. Hold på hat, nudler og dine 3D briller, og oplev sommerens, månedens og årets bedste animationsfilm. 'Kung Fu Panda 2' er på mange måder en familiefilm der fortjener topkarakteren og som derudover fortjener at blive set af rigtig mange! Den første rigtige tegnefilm, der har besejret Disney!
Se Den!Biografpremiere: 16. Juni 2011
Aldersgrænse: 7år
Genre: Action, Animation, Familiefilm
(Vises i 2D og 3D)
Længde: 1 time og 25 minutter
Instruktør: Jennifer Yuh
Danske Stemmer: Rune Klan, Søren Spanning, Mille Dinesen, Puk Scharbau
Originale Stemmer: Jack Black, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Jackie Chan, Seth Rogen, David Cross, Lucy Liu, Gary Oldman, Dennis Haysbert, Jean-Claude Van Damme

Fotos: UIPLæs også Anmeldelsen til:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar