30. marts 2011

Hop

Påskeharen på Eventyr i Hollywood!
Filmen Får: 4 ud af 6 Stjerner

Resume:
Der er store forventning til den unge hare P.H., men han er slet ikke sikker på, at han har lyst til at overtage posten som officiel påskehare. Faktisk vil han meget hellere spille på trommer, så han flygter til Hollywood, hvor han møder den unge fiasko Frede, der har meget svært ved at håndtere ham.
Men ikke alle reagerer negativt, især ikke, hvis P.H. sørger for at lade som om, han ikke kan tale. En talende hare er ikke noget, Frede kan tage sig af, så han beslutter at sætte ham ud i naturen
Hjemme på Påskeøen savner P.H.s far sin søn og fortryder, at han krævede for meget af ham - men hans højre hånd, påskekyllingen Carlos, lægger planer. Faktisk er Carlos så utilfreds med sin rolle, at han udnytter situationen til at gøre oprør.


Filmanmeldelse:
Kombineret med en god historie, overraskende godt kameraarbejde og et indhold der er propfyldt med både søde, sjove, og charmerende øjeblikke, har du her et glimrende bud på påskens helt rigtige familiefilm. 'Alvin og de Frække Jordegern' instruktøren Tim Hill, står for denne lille, farvestrålende animationsfilm, med høj detaljegrad, og som samtidigt giver underholdning en identitet. Selv om fortællingen - som mange af de andre film der giver dyr lov til at have en normal personlighed, og som oven i købet kan tale, har nogle elementer som kan virke usammenhængende, så skal man jo altid lige huske på, at dette er en film til børn, og mennesker der ikke er bange for at slå hjernen fra i halvanden times tid. Så bered jer på at grine i kor fra start til slut, da 'Hop' både lover god humor, uforglemmelige stunder, og en forbandet hyggelig stemning, der efter kort tid undervejs, kan få dig til at glæde dig så meget til at det bliver påske, at det går helt ondt! Uden tvivl det første bud imellem de film du bør se med familien i ferien, for det er fra start til slut sjovt at følge den kommende påskehares eventyr i Hollywood!


Biografpremiere: 31. Marts 2011
Censur: Tilladt for Alle
Genre: Familiefilm
Længde: 1 time og 35 minutter
Instruktør: Tim Hill
Skuespillere: Russell Brand (som P.H.), James Marsden, Kaley Cuoco, Hugh Laurie (som P.H.s Far), Hank Azaria, Gary Cole, Elizabeth Perkins, Tiffany Espensen, David Hasselhoff, Chelsea Handler.

Fotos: UIP

Ingen kommentarer:

Send en kommentar